Başvuru Şekli

1- Bursluluk sınavına 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında İstanbul ilçelerinde bulunan resmi / özel İlkokulların 3, 4. sınıflarına, Ortaokulların 5,6,7 ve 8.Sınıfları ile Liselerin 9-10 ve 11.sınıflarda devam eden öğrenciler katılabilir.

2- Öğrenciler bireysel olarak katılacaktır.

3- Sınav başvuruları 09 Şubat 2019 saat 17.00’de sona erecektir. Bu tarihten sonra başvuru kabul edilmeyecektir.

4- Sınava katılmak isteyen öğrenci velileri, telefonla, web sayfamızdan veya Özel Biz Okulları İlkokulu, Ortaokuluna ve Liseye gelerek başvuru yapabilirler.

5- Başvuruda belirtilen öğrencilerin sınava katılmamaları durumunda yerlerine başka öğrenciler giremez.

6- Başvuru esnasında yanlış bilgi veren öğrencilerin sınav sonucu değerlendirmeye alınmayacaktır.